Ultimele știri

Onoare și solidaritate: Campanie de sprijin pentru veteranii de război din Republica Moldova

Ieri, 27 februarie 2024, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) a organizat, în parteneriat cu Mitropolia Basarabiei și Fundația pentru Susținerea Veteranilor și Pensionarilor, un eveniment special dedicat veteranilor de război din Republica Moldova.

Evenimentul a marcat lansarea unei noi ediții a campaniei de ajutor pentru veteranii de război, având ca obiectiv sprijinirea a 100 de eroi luptători din diferite regiuni ale țării. Aceștia vor beneficia de ajutor financiar lunar în valoare de 1,000 de lei, contribuind astfel la îmbunătățirea condițiilor de trai ale acestora.

A.S.I.C.S., partener social de încredere al Mitropoliei Basarabiei, a alocat un buget generos de peste 1,200,000 de lei pentru această campanie. Fondurile vor fi distribuite în mod echitabil către cazurile sociale și familiile de veterani care provin din medii defavorizate, fiind foști luptători în conflictele de pe Nistru și din Afganistan.

Mitropolia Basarabiei, prin intermediul operei sale sociale și filantropice, demonstrează un angajament constant față de vârstnici și persoanele vulnerabile, evidențiindu-se ca un susținător activ al eroilor care au slujit țara în timpul războaielor și conflictelor pentru apărarea patriei, limbii și credinței ortodoxe strămoșești.

Evenimentul a oferit un cadru de recunoaștere a sacrificiilor acestor bravi luptători ai neamului, evidențiind importanța solidarității și sprijinului continuu pentru cei care au contribuit semnificativ la apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova.

Mitropolia Basarabiei, alături de A.S.I.C.S. și Fundația pentru Susținerea Veteranilor și Pensionarilor, reafirmă angajamentul de a onora și aprecia devotamentul acestor eroi după cum se cuvine.

Galeria foto completă poate fi accesată pe pagina noastră de Facebook:

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img