Ultimele știri

ÎPS Petru transmite un mesaj de felicitare către Preasfințitul Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, cu ocazia aniversării zilei Sale de naștere

Preasfințite Părinte Veniamin,

Cu ocazia aniversării zilei de naștere, doresc să vă adresez calde și binecuvântate urări de bine. Mă simt onorat să vă transmit gândurile mele de recunoștință și prețuire pentru activitatea rodnică în slujirea Bisericii și a credincioșilor români din stânga Prutului, fiind un păstor de inimi devotat și un exemplu de smerenie și iubire față de turma lui Hristos.

Cu darul harului și cuvântul înțelepciunii, v-ați dedicat întreaga viață slujirii Arhiereului celui Preaveșnic și a poporului binecredincios din Episcopia Basarabiei de Sud. Vă admir stăruința și ardoarea cu care vă îndepliniți misiunea pastorală, socială și filantropică, îndrumând și inspirând comunitatea ortodoxă pe calea mântuirii.

Să aveți parte de binecuvântarea lui Dumnezeu în fiecare pas pe care îl faceți, să fiți însoțit de Duhul Sfânt în toate activitățile și să aveți parte de ajutorul Său în luarea deciziilor importante pentru viața și viitorul eparhiei.

Vă mulțumesc pentru grija și dragostea pe care le purtați față de credincioșii din Basarabia de Sud și pentru eforturile depuse în consolidarea și promovarea valorilor spirituale ale Bisericii noastre. Să fiți înzestrat cu putere și înțelepciune în continuarea lucrărilor mântuitoare, iar eforturile depuse să dăruiască lumii roade bogate spre slava lui Dumnezeu.

Cu deosebită prețuire și cu gânduri de recunoștință, vă urez sănătate, bucurie și împlinire în toate aspectele vieții. Să aveți parte de pace și liniște sufletească, iar toate eforturile depuse să fie răsplătite cu împliniri și realizări duhovnicești.

Cu alese urări și binecuvântări,

ÎPS Părinte Mitropolit Petru,
Arhiepiscop al Chișinăului,

Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img