Ultimele știri

ÎPS Petru: „Păstrarea dreptei credințe ne aduce mântuirea sufletelor”

   La data de 22 iulie 2018, Înaltpreasfinţitul Părinte Petru, Arhiepiscopul Chişinăului, Mitropolitul Basarabiei şi Exarhul Plaiurilor, a oficiat împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi, Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie la biserica cu hramul „Sfântul Ierarh Nicolae” din satul Rezeni, raionul Ialoveni (preot paroh protoiereu mitrofor Ion Cotorobai).

   În predica sa, Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit şi Exarh Petru, s-a referit la Evanghelia din duminica a opta după Rusalii, subliniind, între altele: „Prin cuvintele „daţi-le voi să mănânce”, Mântuitorului îi investeşte pe ucenici cu un anumită putere, cu un anumit dar, acela de a da hrană duhovnicească, dar şi hrană materială păstoriţilor lor. Aceste cuvinte au pus în practică urmaşii apostolilor episcopii şi preoţii şi au dezvoltat opera caritativă a Bisericii, de ajutorare a celor nevoiaşi, a celor care se descurcă mai greu ”. 

   „Să luăm aminte la învăţăturile Evangheliei din duminica de astăzi, să păstrăm dreapta credinţă pentru că doar credinţă adevărată ne aduce mântuirea”, a îndemnat Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei.

   Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img