Ultimele știri

Delegația care va aduce Sfânta Lumină de la Ierusalim va ajunge pe  Aeroportul Internațional din Chișinău, în Sâmbăta Mare, la ora 19:30

În Sâmbăta Mare, 15 aprilie 2023, delegația Mitropoliei Basarabiei condusă de PS Părinte Episcop VENIAMIN, Episcopul Basarabiei de Sud, care va aduce Sfânta Lumină de la Ierusalim, va ajunge pe Aeroportul Internațional din Chișinău la ora 19:30 cu binecuvântarea, sprijinul și ajutorul Preafericitului Părinte Patriarh DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și a ÎPS Părinte Mitropolit TEOFAN, Arhiepiscopul Iașilor, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

ÎPS Părinte Mitropolit PETRU, Arhiepiscop al Chișinăului, Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor, PS Părinte Episcop ANTONIE, Episcop de Bălți, împreună cu clerici ai Mitropoliei Basarabiei, credincioși și oficialități, vor întâmpina Sfânta Lumină de la Ierusalim la Aeroportul Internațional din Chișinău.

După primirea Luminei Sfinte, ierarhii se vor îndrepta către Centrele Eparhiale din subordine unde vor împărți Sfânta Lumină părinților protopopi și preoților, ca toate parohiile din cuprinsul Mitropoliei Basarabiei să se bucure de binecuvântarea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Sfânta Lumină va fi adusă la sediul Mitropoliei Basarabiei de către Părintele Mitropolit, în Paraclisul Mitropolitan „Sfântul Ioan Teologul” din Chișinău, strada 31 August 1989, nr. 161, în jurul orei 20:00.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img