Ultimele știri

📅 ANUNȚ: Slujbă de Te Deum și Lansare de Carte: Ziua Națională a României în Mitropolia Basarabiei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte PETRU, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, vă invităm să participați la săvârșirea slujbei de Te Deum, ce va avea loc mâine, 1 decembrie 2023, începând cu ora 12:00, la Paraclisul Mitropolitan „Sfântul Ioan Teologul” din Chișinău.

În semn de recunoștință și binecuvântare cu ocazia Zilei Naționale a României, Înaltpreasfinția Sa, însoțit de un sobor de preoți și diaconi, va săvârși această slujbă de mulțumire pentru darurile revărsate de Dumnezeu asupra poporului român de pretutindeni și asupra Bisericii Ortodoxe Române.

Vă așteptăm să ne rugăm împreună și să aducem doxologie Atotmilostivului pentru binele și binecuvântările oferite neamului românesc, în această zi de sărbătoare și comemorare.

De asemenea, după săvârșirea Te Deum-ului, vă invităm să vă alăturați la evenimentul de lansare a cărții „Mitropolia Basarabiei: Istorie și Tradiție. Culegere de Documente și Materiale”, Volumul I, anunțat anterior, care va avea loc la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”.

Vă așteptăm cu dragoste și bucurie!

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img